Godhong Jambu

oleh -110 views
Godhong jambu. Foto: Riswanto.

Nem……
Rikala godhong jambu wis entek pupusse
Aku ijih nunggu sliramu ana kene
Sebab rasa iki tan bisa kinapusan
Tulus

Nem…..
Adoh-adoh keplayu aku teka kene
Kaya dalan lan jurang kang padha ing mata iki
Nanging sliramu ora ana
Kaya pedhut esuk kesapu angin

Nem……
Neng kene aku isih ngenteni
Tekamu
Guyumu
Lan esemmu.

***

Tentang Penulis: Riswanto Luguningbagoes

Riswanto Luguningbagoes
Lahir wayah bengi di Gadungsari Wonosari Gunungkidul, golek upa di Jakarta. Senang mendokumentasikan perjalanan hidup melalui foto. Punya hobby mbajul serta seneng moco opo wae